Fonde og legater

Fonde og legater ved Health

Fakultetet Health ved Aarhus Universitet administrerer en række fonde og legater.

Oplysninger om procedure for ansøgning, frist, fundats og ansøgningsskema kan ses under de individuelle opslag, når de er aktive.

Opslag

• Slagtermester Max Wørzner og Hustru Inger Wørzners Mindelegat til fordel for forskning i kræft: Seneste ansøgningsrunde var i oktober 2017. Det vides ikke, hvornår næste ansøgningsrunde ligger.

• Fonden til forskning i sindslidelser (Kan pt. ikke søges)

Fonde der er afviklet

• Kirsten Anthonius Mindelegat: Legatet er afviklet og kan ikke søges.
  • Marie Dorthea og Holger From, Haderslevs Fond: Legatet er afviklet og kan ikke søges.
  • Frits, Georg og Marie Cecilie Gluds Legat: Legatet er afviklet og kan ikke søges.
  • Murermester Jacob Johansen og hustru Maren Johansens legat: Legatet er afviklet og kan ikke søges.

Andre fonde og legater

Nedenstående fonde og legater administreres ikke på Health, og derfor kan vi ikke hjælpe, hvis du har spørgsmål.

Opslag der kun kan søges af medicinstuderende

Andre opslag

Hvis du har spørgsmål til de fonde, som administreres af Health, kan du henvende dig til økonomimedarbejder Malene Loft Sørensen på malene.loft@au.dk.