Jubilardag 2018

Tillykke!

Det er en stor glæde at invitere dig til festligt jubilæumsarrangement, som vi afholder for 25-, 40-, 50- og 60-års kandidatjubilarer (læger, tandlæger og tandplejere) ved Aarhus Universitet.

Festligheden foregår fredag den 21. september 2018 fra kl. 15.30 på Aarhus Universitet, AIAS, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C.

Lars Bo Nielsen
Dekan, professor
Health, Aarhus Universitet

Desværre kan det være svært at finde adresser på alle årets jubilarer. Så hører du om en studiekammerat, som ikke har fået en invitation, er du velkommen til at henvise til os, så vi kan sende en invitation til vedkommende.

• Kl. 15.30 Ankomst og forfriskninger i foyeren
  • Kl. 16.00 Velkommen til fakultetet Health anno 2018 ved dekan Lars Bo Nielsen
  • Kl. 16.20 Drab i Danmark 1992-2016 ved Afdelingslæge Speciallæge i Retsmedicin, Asser Hedegård Thomsen
  • Kl. 17.00 Buffet
  • Kl. 20.00 Tak for i dag

Vær med i AU’s alumnenetværk

Med mere end 20.000 medlemmer er alumnenetværket i dag et centralt mødested for alumner, studerende og medarbejdere fra AU.

• Hold dig opdateret om arrangementer og andre tilbud
  • Deltag gratis i en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker
  • Del din viden og dine erfaringer med nuværende studerende og andre alumner
  • Bliv mentor

Læs mere om alle mulighederne og aktiver din profil på www.alumni.au.dk.

Tilmelding til jubilar-arrangementet åbner snart.

Parkering

Der er mulighed for parkering på omkringliggende villaveje og på medarbejderparkeringspladserne på Aarhus Universitet, se kort.

Vær opmærksom på parkeringsreglerne på stedet. Parkering på medarbejderparkeringen kræver registrering straks ved ankomsten ved henvendelse til personalet ved indgangen.

Har du spørgsmål vedr. tilmelding eller arrangement i øvrigt, kan du kontakts os på:

Mailhealth@au.dk

Telefonen åbner i maj, hvorefter der er telefontid onsdage kl. 10-12