Jubilardag 2017

Tillykke!

Det er en stor glæde at invitere dig til festligt jubilæumsarrangement, som vi afholder for 25-, 40- og 50-års kandidatjubilarer (læger, tandlæger og tandplejere) ved Aarhus Universitet.

Festligheden foregår fredag den 22. september 2017 fra kl. 15.30 på Aarhus Universitet, Kemisk Auditorium 1, Langelandsgade 140, Bygning 1514, lokale 213, 8000 Aarhus C

Lars Bo Nielsen
Dekan, professor
Health, Aarhus Universitet

Desværre er det ikke lykkedes os at finde adresser på alle årets jubilarer.

Hvis du hører om en studiekammerat som ikke har fået en invitation, er du velkommen til at henvise til os, så vi kan sende en invitation til vedkommende.

• Kl. 15.30 Ankomst og forfriskninger i foyeren
  • Kl. 16.00 Velkommen til fakultetet Health anno 2017 ved dekan Lars Bo Nielsen
  • Kl. 16.20 Drab i Danmark 1992-2016 ved Afdelingslæge Speciallæge i Retsmedicin, Asser Hedegård Thomsen
  • Kl. 17.00 Buffet
  • Kl. 20.00 Tak for i dag

Vær med i AU’s alumnenetværk

Med mere end 20.000 medlemmer er alumnenetværket i dag et centralt mødested for alumner, studerende og medarbejdere fra AU.

• Hold dig opdateret om arrangementer og andre tilbud
  • Deltag gratis i en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker
  • Del din viden og dine erfaringer med nuværende studerende og andre alumner
  • Bliv mentor

Læs mere om alle mulighederne og aktiver din profil på www.alumni.au.dk.

Parkeringsmuligheder

Der er mulighed for parkering på omkringliggende villaveje og på de offentlige p-pladser på Aarhus Universitet, som regel 4 timers parkering mellem kl. 8.00 og 18.00.

Husk at stille P-skiven.