Jubilardag 2018

Tillykke med dit jubilæum!

Vi vil gerne invitere dig til fakultetets jubilardag, hvor vi fejrer alle 25-, 40-, 50- og 60-års kandidatjubilarer (tandplejere, tandlæger og læger) ved Aarhus Universitet.

Arrangementet foregår fredag den 21. september 2018 kl. 15.30-20.00 på Aarhus Universitet, AIAS, Høegh-Guldbergs Gade 6B, 8000 Aarhus C.

Lars Bo Nielsen
Aarhus Universitet, Health

• Kl. 15.30 Ankomst og forfriskninger i foyeren
  • Kl. 16.00 Velkommen til Health anno 2018 ved dekan Lars Bo Nielsen
  • Kl. 16.20 Drab i Danmark 1992-2016 ved afdelingslæge og speciallæge i retsmedicin Asser Hedegård Thomsen
  • Kl. 17.00 Buffet
  • Kl. 20.00 Tak for i dag

Vær med i AU’s alumnenetværk

Med mere end 20.000 medlemmer er alumnenetværket i dag et centralt mødested for alumner, studerende og medarbejdere fra AU.

• Hold dig opdateret om arrangementer og andre tilbud
  • Deltag gratis i en af Folkeuniversitetets forelæsningsrækker
  • Del din viden og dine erfaringer med nuværende studerende og andre alumner
  • Bliv mentor

Læs mere om alle mulighederne og aktiver din profil på www.alumni.au.dk.

Tilmeldingsfristen er d. 27. august 2018.
Bemærk, at arrangementet kun er for jubilarer.

Parkering

Der er mulighed for parkering på omkringliggende villaveje og på medarbejderparkeringspladserne på Aarhus Universitet, se kort.

På medarbejderparkeringspladserne, som ParkZone administrerer, er der fri parkering den 21. september 2018 kl. 12.00-20.30. For parkering på de offentlige (kommunale) veje i og uden for parken gælder parkeringsreglerne, som er fastsat og håndhævet af Aarhus Kommune.

OBS: Du skal være opmærksom på, at der vil være visse begrænsninger i forhold til parkering den 21. september. Se på vedlagte kort, hvilke parkeringspladser der er berørt. Der bliver skiltet med ændringer på de enkelte parkeringspladser: se kort.

Har du spørgsmål vedr. tilmelding eller arrangement i øvrigt, kan du kontakte os på:

Mailhealth@au.dk

Telefon: 93 52 12 55 (Hverdage 8-15)