Viden, sundhed og velfærd i Region Midtjylland

SIDEN ER UNDER REVISION

Aarhus Universitet, Region Midtjylland og VIA Sundhed skaber sammen sundhed og velfærd gennem viden på højt internationalt niveau.

Aarhus Universitet og Region Midtjylland indgik i 2012 aftalen ”Sundt samarbejde” om samarbejde på sundhedsområdet. I 2017 indgik Aarhus Universitet, Region Midtjylland og VIA Sundhed en ny aftale om et udvidet og forpligtende samarbejde. Aftalen skaber rammerne for bedre forskning, stærkere uddannelser og et sundhedsvæsen, der er klædt på til fremtidens udfordringer.

Samarbejdet er organiseret omkring LUR (Ledelsesforum for Universitet-Regionssamarbejdet) samt de to underliggende koordinationsudvalg; Koordinationsudvalget for Uddannelse og Koordinationsudvalget for Forskning. Læs mere om de tre udvalg her.

Aarhus Universitet, Region Midtjylland, Via Univrsity College

Katrine Svane Jørgensen, fuldmægtig, Sundhedsplanlægning, Region Midtjylland