Praktik og udlandsophold

Mange studerende på Health vil i løbet af uddannelsen komme ud i klinisk praktik. Det vil sige, at man som studerende får direkte patientkontakt og kommer til at arbejde med konkrete diagnoser og behandlinger i samarbejde med fagpersonale. Det gælder for de studerende på medicin, odontologi og på uddannelserne til tandplejer og -klinikassistent samt laboratorietekniker og klinisk tandtekniker.

På idræt og folkesundhedsvidenskab er der mulighed for at komme i praktik i virksomheder og organisationer fx i Region Midtjylland, idrætsforeninger og lignende. Her får de studerende indsigt i arbejdsopgaver og mulighed for at afprøve deres viden og kompetencer i en jobsituation, som ligner den, de kommer ud til som færdige kandidater. Læs mere om praktik på det enkelte studie i studieguiden.

Derudover har de studerende også mulighed for at tage et semester i udlandet. Vi har bl.a. aftaler med universiteter i en række europæiske og skandinaviske lande. Du kan se mulighederne for hvert enkelt studie på studieportalerne.