Nyhedsarkiv (-januar 2015)

Prisen får Trine Wulff for sit forløb i afdelingen Geriatric & Special Needs Dentistry.

30.06.2014 | Health, Navne

Tandlægestuderende imponerede i USA

Trine Wulff fra Aarhus Universitet var i efteråret 2013 på udveksling på University of Iowa. Her gjorde hun så stort indtryk med sine kliniske færdigheder, at hun nu er blevet hædret med en pris fra det amerikanske universitet.

Anders Bonde Jensens forskning er patientnær og vil hurtigt kunne omsættes i praksis i form af at ændre den måde, den palliative indsats og indsatsen omkring senfølger foregår på.

30.06.2014 | Health, Navne

Knæk Cancer millioner til kræftforsker fra Aarhus

Professor Anders Bonde Jensen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har netop modtaget en millionbevilling. Bevillingen skal bruges på at forske i den enkelte patients behov for støtte efter et kræftforløb.

26.06.2014 | Health

Effekten af hjertemagnyl aftager i løbet af døgnet

En hjertemagnyl om morgenen beskytter måske ikke optimalt mod blodpropper om aftenen og natten

Professor Henrik Hasle

26.06.2014 | Health

Børnekræftoverlevere risikerer hormonforstyrrelser

Nordiske forskere afslører vigtig ny viden i The Lancet om senfølger af børnekræft.

Professor Peter Svensson i midten af flokken ved åbningen af det dansk-kinesiske smertecenter i Chengdu i det vestlige Kina.

24.06.2014 | Health, Institut for Odontologi, Videnudveksling, Forskning

AU samarbejder med Kina om forskning i ansigtssmerter

Institut for Odontologi har indledt et samarbejde om et dansk-kinesisk smertecenter i tilknytning til en af de førende tandlægeskoler i Kina. Den nye relation åbner op for forskningsprojekter, som ellers kan være svære at realisere i Danmark.

Mette Lise Lousdal, BSc in Public Health og kandidatstuderende på Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed. Foto: Anders Trærup/AU Kommunikation.

24.06.2014 | Health, Institut for Folkesundhed, Navne , Bevilling

Studerende fra Aarhus Universitet får legat til kræftforskning

Mette Lise Lousdal fra Aarhus Universitet har for nylig modtaget et legat fra Dansk Kræftforsknings Fond på 204.000 kroner. Legatet skal styrke hendes forskning i screening af brystkræft.

Fra venstre ses Anders Sommer, Anders F. Mortensen, Maria Langschwager, Donika Tufa, Xamda Abdirisaq, Mikkel Præst, Mie Østergaard, Rajukumar Ragupathy. (Foto: Anders Trærup, AU Kommunikation).

24.06.2014 | Institut for Klinisk Medicin

Sundhedsopfindere springer ud

De første otte opfindere afsluttede fredag knap et års studier på Danmarks eneste uddannelse i sundhedsinnovation. De første patentansøgninger er allerede i støbeskeen.

Viser resultater 29 til 35 ud af 596

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste