Nyhedsarkiv (-januar 2015)

26 forskere fra Health modtog bevillinger fra Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom.

12.06.2014 | Health, Navne , Bevilling

Guldregn til Aarhus-forskere

Det Frie Forskningsråd har netop uddelt bevillinger til danske forskningsprojekter, og Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital er repræsenteret med 26 sundhedsvidenskabelige forskere, der hver modtager millionbevillinger.

Professor Peter Hokland fra Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin og Aarhus Universitetshospital, Hæmatologisk Afdeling R.

12.06.2014 | Health, Institut for Klinisk Medicin, Navne

4,2 millioner kroner til forskning i leukæmi

Professor Peter Hokland og hans forskningsgruppe fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital har modtaget to bevillinger til at forske i sygdommen akut myeloid leukæmi (AML) – en form for kræft i knoglemarven og blodet.

Overlæge og ekstern lektor Ole Hilberg, Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed og Aarhus Universitetshospital, Lungemedicinsk Afdeling B.

10.06.2014 | Health, Navne , Institut for Folkesundhed

Forsker fra AU og AUH modtager millionbevilling

Ole Hilberg fra Aarhus Universitet (AU) og Aarhus Universitetshospital (AUH) er med i det forskerteam, der netop har modtaget en bevilling fra InnovationsFonden til at udvikle en test for tuberkulose.

Postdoc, ph.d. Eva Greibe fik overrakt prisen som vinder af Ph.d. Cup Live af Uddannelses- og Forskningsminister Sofie Carsten Nielsen.

06.06.2014 | Priser

Forskning skal formidles – også når den er upopulær

Eva Greibe fra Aarhus Universitet løb med førstepladsen i Ph.D. Cup Live, som blev sendt mandag aften på DR2. Prisen får hun for en blændende formidling af sit studie om vitaminmangel i modermælk. Et forskningsresultat, der får følelserne i kog.

Peter Christensen, der netop er ansat som professor på AU og AUH bliver i sin nye stilling en del af Pelvic Floor Unit på Aarhus Universitetshospital.

03.06.2014 | Health, Navne , Institut for Klinisk Medicin

Ny klinisk enhed ansætter professor

Peter Christensen er netop blevet professor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Professoratet er tilknyttet Pelvic Floor Unit, en klinisk enhed, der skal tage hånd om patienter med bækkenbundsproblemer.

Cecilia Høst Ramlau-Hansen er netop blevet ansat som professor i reproduktionsepidemiologi på Aarhus Universitet.

03.06.2014 | Health, Navne , Institut for Folkesundhed

Dårlig sædkvalitet er ny professors fokus

Aarhus Universitet har netop ansat Cecilia Høst Ramlau-Hansen som professor på Institut for Folkesundhed. Hun forsker blandt andet i, hvorfor mange mænd har nedsat fertilitet.

Læge og ph.d. Kirstine Kirkegaard

28.05.2014 | Priser, Institut for Klinisk Medicin

Forskertalent får ph.d.-pris

Ph.d. og læge Kirstine Kirkegaard er en af de fem vindere af Aarhus Universitets Forskningsfonds ph.d.-priser.

Viser resultater 43 til 49 ud af 596

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste