Information til studerende på Implantologi og kirurgi

Før studiestart

Inden du starter på modulet, er det en god idé at have styr på nedenstående:

Adgang til AUs systemer

Som ny studerende på AU skal du have adgang til en række systemer, hvor du skal bruge en kode. Den får du ved at logge ind på mit.au.dk ude i højre side.

Litteratur

Vi anbefaler, at du har læst den opgivne litteratur til hver undervisningsdag for at få det optimale udbytte, da undervisningen er meget koncentreret.

Lokaler

Undervisningen foregår på Tandlægeskolen, Aarhus Universitet, Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C. Du kan finde lokaleplanen på Blackboard.

Se desuden dette kort over AU.

Den første dag

Du skal møde ind onsdag den 25. september 2019 kl. 9.00 i auditorium 2.

Adressen er: Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C. Se kort

På første dag serveres der kaffe, te og rundstykker. Man må gerne medbringe mad i Tandlægeskolens kantine, som ligger i kælderen.

Der vil være en introduktion til Blackboard første dag, men det er vigtigt, at du har været logget på systemet og orienteret dig derinde.

Forberedelse til første dag

Medbring din egen mobiltelefon samt PC eller tablet. Husk opladerkabler.

Medbring på din mobiltelefon:

1. En kort video (uden personer) (optaget og gemt på mobiltelefon) på max 10 sek., hvor du meget kort præsenterer klinikkens implantatkassette eller den operationskassette, som I oftest bruger.

2. Kort video (uden personer) (optaget og gemt på mobiltelefon) på max 20 sek. af kirurgisk opdækning til implantatindsættelse (eller den form for kirurgi, I hyppigst laver).

3. Medbring et print af klinikkens instruks/vejledning/procedurebeskrivelse for kirurgisk opdækning (må ikke kunne genkendes med fx logo, adresse osv.)

OBS: Disse første videoer skal være uden genkendelige personer mv. og er udelukkende til brug i et lukket forum.

Såfremt der optræder personer eller andet genkendeligt på din video skal du huske at få tilladelse til at gøre brug af materialet.