Forsker fra AU ny formand for Novo Nordisk Fondens Udvalg for Almen Medicinsk Forskning

Professor og speciallæge i almen medicin, Mogens Vestergaard fra Aarhus Universitet er valgt som formand for Novo Nordisk Fondens Udvalg for Almen Medicinsk Forskning.

Udvalg for Almen Medicinsk Forskning uddeler postdoc-stipendier til forskning inden for almen medicin i Danmark.
Udvalg for Almen Medicinsk Forskning uddeler postdoc-stipendier til forskning inden for almen medicin i Danmark.

Mogens Vestergaard er netop blevet formand for Udvalg for Almen Medicinsk Forskning i Novo Nordisk Fonden. Den nye formand ser frem til arbejdet i udvalget, og han er glad for og stolt over at være blevet udnævnt. En af hans opgaver bliver at hjælpe fonden med at udvælge de kandidater, som skal være med til at tegne fremtiden for almen medicinsk forskning.

”Novo Nordisk Fondens postdoc-stipendier spiller en helt afgørende rolle for fastholdelsen af talenter i  forskningsmiljøet inden for almen medicin," siger Mogens Vestergaard, der er ansat ved Institut for Folkesundhed ved Aarhus Universitet.

Morgens Vestergaards formandskab trådte i kraft 1. januar 2015.

Udvalg for Almen Medicinsk Forskning uddeler postdoc-stipendier til forskning inden for almen medicin i Danmark. Fokus er på behandling, forebyggelse, almen medicinsk grundforskning eller organisation inden for fagområdet.

Udvalget blev oprettet i 2002 og består af en formand og to øvrige medlemmer. Medlemmer bliver valgt af fondsbestyrelsen for fem år ad gangen.

Yderligere oplysninger

Professor og speciallæge Mogens Vestergaard
Aarhus Universitet, Institut for Folkesundhed
Mobil:  2343 9990
mv@ph.au.dk