Computerfaciliteter, bioinformatik og biostatistik

BIAS tilbyder biostatistisk rådgivning til forskere fra alle fem institutter under fakultetet, herunder forskere ved regionshospitalerne i Region Midtjylland, i forbindelse med kliniske studier og dataanalyse.

En centraliseret ressource af ekspertise inden for beregningsbiologi, datamining og bioinformatik. Vi tilbyder løsninger til analyse, visualisering, styring og fortolkning af biologiske data i stor skala, hovedsageligt produceret ved high-throughput genomiske eksperimenter.

CONNECT rådgiver om brug af sundhedsdata i forskning inden for personlig medicin. Vi tilbyder 10 timers gratis rådgivning og har stor viden om registerforskning, statistisk analyse, datamanagement, bioinformatik og genetisk analyse. Vi rådgiver i alle stadier af et forskningsprojekt – lige fra metodevalg og studiedesign til sammenkobling, analyse og fortolkning af data. CONNECT kan også hjælpe med at finde vej gennem juraen, som kan være meget kompleks i arbejdet med sundhedsdata. 

GenomeDK er en højtydende computerfacilitet dedikeret til genomics og life sciences, der giver adgang til 6400 kerner og 12 PB lager. Dette gør det muligt for brugerne at køre meget intensive beregninger ved hjælp af en masse data i et sikkert miljø. Vi servicerer forskere ved Aarhus Universitet, andre universiteter samt små og mellemstore virksomheder.