Aarhus trækker international kapacitet til voksenpsykiatrien

Stefan Leucht er blevet udnævnt adjungeret professor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Her skal han bidrage med sin store viden inden for psykofarmakologisk behandling i voksenpsykiatrien.

Stefan Leucht har påtaget sig et fem-års adjungeret professorat, hvor han skal holde fire årlige heldagsworkshops om psykofarmakologisk behandling.
Stefan Leucht har takket ja til et fem-års adjungeret professorat, hvor han skal holde fire årlige heldagsworkshops om psykofarmakologisk behandling.

Det er en forsker af høj international klasse, AU og AUH får tilknyttet. Den tyske professor Stefan Leucht er nemlig en af verdens førende kapaciteter inden for evidensbaseret psykofarmakologisk behandling.

Stefan Leucht har påtaget sig et fem-års adjungeret professorat, hvor han skal holde fire årlige heldagsworkshops om psykofarmakologisk behandling for en begrænset gruppe af psykiatriske speciallæger i voksenpsykiatrien. Målet og ønsket med professoratet er, gennem de yngre læger, at styrke den videnskabelige – og dermed den evidensbaserede – tilgang til psykofarmakologisk behandling ud i organisationen.

Stefan Leucht kommer første gang til Aarhus den 10. september. Udnævnelsen gælder til og med sommeren 2019.

Yderligere oplysninger

Stefan Leucht
Aarhus Universitet, Institut for Klinisk Medicin og
Aarhus Universitetshospital, Risskov
Stefan.Leucht@lrz.tum.de