Tandlægestuderende imponerede i USA

Trine Wulff fra Aarhus Universitet var i efteråret 2013 på udveksling på University of Iowa. Her gjorde hun så stort indtryk med sine kliniske færdigheder, at hun nu er blevet hædret med en pris fra det amerikanske universitet.

30.06.2014 | Helle Horskjær Hansen

Prisen får Trine Wulff for sit forløb i afdelingen Geriatric & Special Needs Dentistry.

Prisen får Trine Wulff for sit forløb i afdelingen Geriatric & Special Needs Dentistry.

Hun tilbragte fire måneder på University of Iowa, College of Dentistry. Og det var nok til, at Trine Wulff imponerede sine amerikanske kollegaer. Hun har netop modtaget prisen "Special Recognition Certificate for Excellence in the Care of the Geriatric & Special Needs Patient." En pris, hun modtager for sine kliniske færdigheder, motivation til at lære og den måde, hun behandlede en meget kompleks patientgruppe på.
 
”Jeg er rigtig glad for og stolt af anerkendelsen. Prisen er et kæmpe skulderklap og en opfordring til at fortsætte med at lære og udvikle mig inden for tandlægefaget,” fortæller Trine Wulff, som nu er uddannet tandlæge.

I tiden som udvekslingsstudent fik hun både psykisk og fysisk handicappede og ældre med et omfattende medicinindtag i tandlægestolen.

”De har andre behov, som gør sig gældende, og jeg synes, at prisen bekræfter, at vi, som tandlæger, kan gøre en forskel for de mennesker. Det er en stor motivationsfaktor for mig. Samtidig med, at prisen også bekræfter mig i, hvor vigtig omsorg og hensynstagen er i behandlingen af patienterne.

I sin tid på universitetet i USA var Trine Wulff gennem tre rotationer, hvor hun var på henholdsvis Pediatric Dentistry (børn) og Operative Dentistry (fyldningsterapi), Geriatric & Special Needs Dentistry og Oral and Maxillofacial Surgery (kirurgi). Prisen fik hun for sit forløb forløb i afdelingen Geriatric & Special Needs Dentistry.

Yderligere oplysninger

Tandlæge Trine Wulff
trinewulff@hotmail.com

Health, Navne