Ny uddannelseschef på Health

Uddannelse, ledelse og internationalisering er nøgleordene i Mads Hedelunds karriere. Den 1. april tiltræder han som ny uddannelseschef på Health.

Mads Hedelund kommer med mere end 15 års erfaring fra uddannelsesverdenen, herunder praktisk og teoretisk erfaring med ledelse og internationalisering.

Det bliver en mand med et særdeles indgående kendskab til både uddannelse, ledelse og internationalisering, som den 1. april sætter sig i stolen som ny uddannelseschef på Health. 

Mads Hedelund, 47 år, har siden 2016 arbejdet som studieservicechef på Erhvervsakademi Aarhus. Her sidder han med ansvar for internationalisering, employability, studie- og 
karrierevejledning, studiemiljø, SU og praktikadministration.

Også internationalisering er et gennemgående tema i Mads Hedelunds karriere.

Fra 2013 til 2016 bestred han jobbet som international chef på Erhvervsakademiet, og før det var han i en årrække international mobilitetskonsulent og projektleder på VIA University College. 

Derudover kommer Mads Hedelund med solid ledelseserfaring, idet han udover sin praktiske erfaring har en diplomuddannelse i ledelse og MBA-fag i HR og organisation. 

Mads Hedelund er uddannet cand. mag i engelsk og amerikanske studier. 

Han bruger sin fritid på langdistanceløb og frivilligt arbejde. Han er tidligere formand for Aarhus Pride og medlem af Aarhus Kommunes Udvalg for Mangfoldighed og Ligestilling. 

Mads Hedelund erstatter Anna Bak Maigaard, som for nylig blev udnævnt som vicedirektør for uddannelse på AU. 

Kontakt

Prodekan for uddannelse, Lise Wogensen Bach
Aarhus Universitet, Health
Mobil: +4525488522
Mail: lwb@au.dk