Sådan kan du samarbejde med Health


Læs om forskningsområderne på Health

Forskningen på Health er fordelt på fem institutter: Biomedicin, Folkesundhed, Klinisk Medicin, Odontologi og Oral Sundhed samt Retsmedicin. Læs mere om fakultetets forskningsområder og find en forsker til dit samarbejdsprojekt.


Se listen over core-faciliteter

Du kan få adgang til en forskningsydelse hos en af Healths core-faciliteter. Core-faciliteterne råder over særligt udstyr og specielle kompetencer, og de tilbyder specialiserede services til universiteter, hospitaler og virksomheder. 


Ansæt en erhvervsforsker

En erhvervs-ph.d. eller -postdoc er en unik mulighed for et tæt samarbejde om at få løst konkrete forsknings- og udviklingsopgaver i virksomheden og styrke samarbejdsrelationerne mellem erhvervslivet og forskere på Aarhus Universitet.


Læs om typer af samarbejde

Du har mulighed for at indgå i tre typer af samarbejde med forskere fra Health: Samfinansieret forskning, rekvireret forskning eller en ordning, hvor I ansætter en erhvervs-forsker i jeres virksomhed i en tidsbegrænset periode.


Udbyd et projekt i AU's job- og projektbank

I AU Job- og Projektbank kan du udbyde et projekt, som din virksomhed eller organisation gerne vil have en specialestuderende til at arbejde med. På den måde kan I fx få udført en specialiseret analyse, og den studerende kan arbejde med en relevant case.


Se en liste over teknologier til licensering

Du kan få adgang til at udnytte den nyeste forskning inden for et specifikt område ved at indgå en aftale med Aarhus Universitet om licensering af et forskningsresultat.


Vil du vide mere?


Kontakt os, hvis du har en idé til et samarbejde eller vil høre nærmere om mulighederne.

Health samarbejder med private virksomheder, offentlige institutioner og universiteter over hele verden.

Du kan fx etablere et samarbejde med fakultetet i form af: samfinansierede forskningsprojekter, rekvireret forskning, licenseringsaftaler eller erhvervs-ph.d.er og -postdocs.

Du kan også læse mere om mulighederne for samarbejde med AU generelt på det centrale website.


Kom og mød osMedical Innovation Day, foto: colourbox

Vær med til Medical Innovation Day, hvor virksomheder, forskere og studerende mødes om at arbejde med nye idéer og udvikling af løsninger til nogle af de sundhedsudfordringer, vi står overfor.


Match Making Day

Skab nye kontakter i Healths fagmiljøer til Match Making Day, hvor virksomheder har mulighed for at møde studerende og forskere med særlig interessere for erhvervssamarbejde.


Hvad får du ud af samarbejdet?


”Roche er altid på udkig efter nye talenter, der kan bidrage med nye ideer og innovation. Jeg er derfor meget glad for, at vi med denne aftale har skabt mulighed for, at Healths mange højtkvalificerede og ambitiøse studerende kan mødes med vores dygtige medarbejdere og få et konkret indblik i, hvordan det er at arbejde i Roche. Jeg ser meget frem til at møde de studerende i den kommende tid.”

Richard Wright
Administrerende direktør
Roche Denmark.

”Vi interesserer os for samme felt, men anskuer det fra hver sin vinkel: For forskerne er det resultaterne, der er i fokus. For os er det i lige så høj grad den bagvedliggende dataanalyse, der er interessant.  Samarbejdet er med til at give os indsigt i kundernes behov og viden om, hvordan vi bedst muligt videreudvikler vores analyseprodukter. Det er værdifuld videndeling, og derfor er samarbejdet relevant for os.”

Anne-Mette Hein
Associate Principal Scientist
Qiagen Aarhus