Information til studerende på Ortodonti

Før studiestart

Inden du starter på modulet, er det en god idé at have styr på følgende:

Adgang til AUs systemer
Som ny studerende på AU skal du have adgang til en række systemer, hvor du skal bruge en kode. Den får du ved at logge ind på mit.au.dk i højre side.

Litteratur
Vi anbefaler at du har læst den opgivne litteratur til hver undervisningsdag for at få det optimale udbytte, da undervisningen er meget koncentreret.                                                                   

Første dag og lidt praktisk info

Første dag er torsdag den 8. september kl. 9.00-16.00. Undervisningen første dag foregår i bygning 1614 lokale 298B på Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen), Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C. Se desuden dette kort over AU.

Der vil blive serveret rundstykke, kaffe og te første dag.

Der vil være en introduktion til Brightspace første dag, men det er vigtigt, at du forinden har været logget på systemet og orienteret dig derinde. OBS. For at kunne logge på Brightspace, skal du oprette dig under mit.au.dk først. Du skal bruge den samme kode i Brightspace, som du har oprettet dig med på mit.au.dk.

Undervisningsdage
8/9, 14/9, 15/9, 28/9, 6/10, 28/10, 9/11, 15/11, 23/11, 13/12 2022 (aflevering af opgave), 11/1 2023 (modulprøve)

Parkering
Det er ikke længere muligt at parkere gratis ved Institut for Odontologi og Oral Sundhed (Tandlægeskolen). Der henstilles til, at I benytter Aarhus Kommunes betalingsparkeringspladser, fx på Vennelyst Boulevard og i Høegh Guldbergsgade eller øgaderne. Vilkår og priser fremgår af de opsatte skilte i området og på Aarhus Kommunes hjemmeside.

Faglige spørgsmål kan rettes til modulansvarlig Hanne Hvid hannehvid@dent.au.dk

Praktiske spørgsmål rettes til Signe Marie Viborg sivi@dent.au.dk